Blog Archive

Από το Blogger.

Αρχείο

2/12/14

«Ανίχνευση και αποκατάσταση δυσκολιών στον προφορικό και γραπτό λόγο»





πρόγραμμα
«ανίχνευση και αποκατάσταση δυσκολιών
στον προφορικό και γραπτό λόγο»

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και δημότες της Ανατολικής Μάνης,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διεπιστημονική ομάδα της «Θεραπεία=Ελπίδα», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, εγκαινιάζουν το πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών «Ανίχνευση και αποκατάσταση δυσκολιών στον προφορικό και γραπτό λόγο» για παιδιά από 2 εώς 15 ετών.
Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:
ΔΩΡΕΑΝ αξιολογήσεις από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε περίπτωση που εσείς ή ο/η δάσκαλος/α του παιδιού σας, εντοπίζετε κάποιες δυσκολίες στο λόγο του ή στις επιδόσεις του στο σχολείο ή στην συμπεριφορά του.
Παραπομπή άμεσα σε Δημόσιο Νοσοκομείο, εαν χρειάζεται, για έκδοση παραπεμπτικού σημειώματος, το οποίο θα δικαιολογεί τις θεραπείες του παιδιού από το ασφαλιστικό σας ταμείο.
Υλοποίηση των θεραπειών στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, με προκαθορισμένα ραντεβού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Τύποι θεραπειών: λογοθεραπεία, ειδικό μαθησιακό πρόγραμμα, ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, συμβουλευτική γονέων, ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων.

Σας γνωστοποιούμε ότι θα προηγηθούν ομιλίες της επιστημονικής υπεύθυνης της «Θεραπεία = Ελπίδα» κ. Ειρήνης Κιάμου, παθολόγου λόγου και ομιλίας και συνεργάτιδας της Πανεπιστημιακής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων «Παν.& Αγλ. Κυριακού». Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες και να ενημερωθείτε για θέματα που σχετίζονται με πιθανές δυσκολίες των παιδιών, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε δωρεάν από τη «Θεραπεία=Ελπίδα». Κατά τη διάρκεια των ομιλιών θα δεχόμαστε αιτήματα για αξιολογήσεις παιδιών.
Για να κλείσετε ραντεβού για αξιολόγηση άμεσα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης στο 27330-51242.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.therapeia-elpida.gr και μάθετε για εμάς, αλλά και για άλλους Δήμους που εξυπηρετούνται με τον ίδιο τρόπο σε όλη την Ελλάδα. Αν χρειάζεστε κάποια επιπρόσθετη πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 9956090.

Με εκτίμηση,
Η διεπιστημονική ομάδα
«Θεραπεία=Ελπίδα»

Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Αρεόπολη Λακωνίας

Τ.Κ. 23062


Τηλέφωνα

2733 - 360011

2733 - 051242

2733 - 051259


Fax: 2733 - 360025


E-mail: hcareopolis@gmail.com