Blog Archive

Από το Blogger.

Αρχείο

23/6/14

Προληπτική Ιατρική στη Μάνη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στη Μάνη, Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Την τιμή της διοργάνωσης μιας ακόμα εκδήλωσης Προληπτικής Ιατρικής, έλαβε και φέτος το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ανατολικής Μάνης. Το Σάββατο 21 Ιουνίου, οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχομένους χρήστες υπηρεσιών υγείας, από όλα τα σημεία της Μάνης και όχι μόνο.
Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού με την προαγωγή της Υγείας, ειδικευμένοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Μαστού, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Ουρολογία, Παιδιατρική, Ορθοπεδική, Πνευμονολογία, Αλλεργιολογία, Παθολογία, Γενική Ιατρική, Οφθαλμολογία προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη ο οποίος βρέθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας.
Η ενθουσιώδης προσέλευση των 1031 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα στο φετινό θερινό ηλιοστάσιο στη Μάνη. Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καταξιωμένους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας το υψηλό τους φρόνημα στην υπηρεσία για το συνάνθρωπο αλλά και τον ένθερμο ζήλο για ανιδιοτελή προσφορά στους πολίτες – ασθενείς στη Μάνη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια μας.
Με την ετήσια Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη να έχει σημάνει έναν θεσμό για τους χρήστες υπηρεσιών Υγείας, γιορτάζουμε την επικράτηση της Ζωής σε κάθε αναμέτρηση, αψηφώντας αστάθμητους παράγοντες και κατασκευασμένους περιορισμούς.
Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την αξιοπρέπεια. Με αυτοκριτική, κρατάμε τους δέκτες μας ανοιχτούς. Ψάχνουμε τις συχνότητες της εναλλακτικής συμπόρευσης και της ανθρωποκεντρικής στάσης ζωής κρατώντας στο περιθώριο τις παρεμβολές της οικονομικής ύφεσης.
Από τον ακριτικό βράχο της Μάνης εκπέμπουμε σήμα αισιοδοξίας, προσφοράς, αυταπάρνησης.
Στα μεσάνυχτα μιας πρωτοφανούς εσωστρέφειας δανειζόμαστε φως από το αγαθό της Υγείας για να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας.

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ
Dr. ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Δ. ΜΑΡΙΟΛΗΣ




Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Αρεόπολη Λακωνίας

Τ.Κ. 23062


Τηλέφωνα

2733 - 360011

2733 - 051242

2733 - 051259


Fax: 2733 - 360025


E-mail: hcareopolis@gmail.com