Blog Archive

Από το Blogger.

Αρχείο

2/6/12

Εκδήλωση ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στη Μάνη

Εκδήλωση
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στη Μάνη, Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα:  «Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη, Σάββατο 23 Ιουνίου 2012»
Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευτυχή θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Τοπική Αυτοδιοίκηση & Πρόληψη» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" στη Μάνη.
Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών στο πρώτο κάλεσμα και τα μηνύματα που έστειλαν ασθενείς και οικείοι με την προσέλευσή τους, μας κατέδειξαν το μέγεθος και την αξία του έργου που προσφέρθηκε κατά την πρώτη, ενθουσιώδη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Σκοπός η δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας.
Οι ειδικότητες των ιατρών είναι: Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Ορθοπαιδική, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Παιδιατρική, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική Μαστού, Ουρολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.
Προσκαλούμε τους πολίτες της Μάνης να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 και ώρα 08:00—15:30. Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του συνόλου των προσερχόμενων πολιτών, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας για δήλωση συμμετοχής.
Εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση του μοναδικού Υγειονομικού Σταθμού της σαγηνευτικής αυτής γωνιάς της Γηραιάς Ηπείρου. Οδεύουμε προς την καθιέρωση της εκδήλωσης "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" δίνοντας έμφαση όχι στον επετειακό της χαρακτήρα, αλλά στην αποτύπωση της αξίας της πρόληψης στη συνείδηση των πολιτών.
Η απροσποίητη ικανοποίηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.
Με εκτίμηση,
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ 
Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Αρεόπολη Λακωνίας

Τ.Κ. 23062


Τηλέφωνα

2733 - 360011

2733 - 051242

2733 - 051259


Fax: 2733 - 360025


E-mail: hcareopolis@gmail.com