Blog Archive

Από το Blogger.

Αρχείο

21/2/11

Εθελοντική Αιμοδοσία



Με ιδιαίτερη επιτυχία εστέφθη η κίνηση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Μάνης, στις 21 Φεβρουαρίου 2011 με σκοπό την εθελοντική προσφορά αίματος και μυελού των οστών. Κατά την αιμοδοτική διαδικασία που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και η Δημοτική Ενότητα Οιτύλου & Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης, συλλέχθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, καθώς, μέρος αυτών θα διατεθούν και σε παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Παράλληλα αποδείχθηκε ισχυρή αφορμή για την ευαισθητοποίηση όλων, στο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών, που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχει κερδίσει αποτελεσματικά την αποδοχή του κοινού.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Π. Ανδρεάκο ο οποίος και συνεχάρη τους πολίτες αλλά και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης για την άριστη συνεργασία μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στους συμμετέχοντες, που με τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη, ανταποκριθήκαν στο κάλεσμά μας και συντονιστήκαμε μαζί, στη συχνότητα της προσφοράς και της  αλληλεγγύης.
Οι ανάγκες για αίμα στην Ελλάδα είναι μεγάλες. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τη φλόγα να δυναμώσει.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ
Dr. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

Επικοινωνία

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Αρεόπολη Λακωνίας

Τ.Κ. 23062


Τηλέφωνα

2733 - 360011

2733 - 051242

2733 - 051259


Fax: 2733 - 360025


E-mail: hcareopolis@gmail.com